pisatul de tantar


Mai acu ceva timp, si mai acu ceva timp dar nu chiar ca prima data de demult, mi-a reprosat cineva ca daca tot tiu blog, poi in el tre sa discut despre ce se intampla, Domne -n lume la momentul asta, adica daca arunca cineva cu pantofi in Bushi, apoi ar fi o oribila fapta crimanala daca eu in blog nu as aduce aminte si nu as baga cu a href filmuletul de pe youtube, si daca vreun Stolojan renunta la prim ministrie pai eu ar trebui sa intorc si p’o parte si p’alta aceasta situatie. Ca adica un blog tre sa arate starea sanatatii natiunii si a lumii si a…
Eu m-am uitat la el, asea cam cum se uita mama cand vrea sa scoata painea din cuptor, sau cam cum te gandesti tu acum dupa ce ai citit inca odata aia cu mama, adica wtf, care-i legatura intre una si alta.
Blogul meu e un fel de jurnal in care scriu (cand imi aduc aminte) ce ma doare pe mine in …scuze nu m-am abtinut. Aici nu fac politica, ca politica, zicea nu mai stiu eu cine odata acu demult e mai fina decat pisatul de tantar. Iar daca ma apuc sa discut ca nu stiu ce vedeta s-a pupat cu alta nustiucare vedeta risc ca iubitii de cititori ai mei (pe aceasta cale va salut cu dor si drag care-oti fi voi, desi am o presimtire ca vb singur) sa-si vomite sanvisurile mancate pe tastatura de la atata dulceturi si pisiceturi scrise.
Deci, declar sus si tare ca acest blog e liber de influenta din afara oricare ar fi ea. Afara cu pisatul de tantar!!! (in spate se aud huiduieli)
Bine, hai sa fie pe-a voastra, cand mi s-o scula mie de politica si de vedete (chiar daca nu prea cunosc cine si cum se numeste si cu cine se pupa et etc) poi o sa scriu. Declar, deci (sa nu uit ca mai incape un deci mai pe la sfarsit) ca acesta este un blog e liber.
De ex putem scrie si despre inmultirea la fluturi.
Declar ca acesta este un blog

~ de Ramses3 pe decembrie 15, 2008.

Un răspuns to “pisatul de tantar”

  1. Inca mai ai sapca aia bre? 🙂

    sa fii iubit!

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat: