lumea fara internet

166897907

Scena apocaliptica, inchipuieti ceva de genul la 2012, numai ca fara valuri asa mari.

Ziua 1 Simt un gust amar in gura, iar soarele imi scoate ochii cu zorii lui luminosi. Aud un zgomot in surdina gen subwoofer. Scot capu la geam, ca sa vad si mai ales sa aud wtfitsgoingondude ca e un mars d’ala pe toata strada. pancarte lozinci, strigaturi, torte, nu mai circula masini, jandarii fac greva, si sunt flancati din toate partile de lume fel de fel si blocalnici, iar un grup de gay le-au zmuls pulanele din maini si le arunca intr-o gramada mare. Bah imi zic eu cu o lovitura de cap in palma, e rivolutie, hai si io, ca vorba aia daca-i de stricat … cat ai zice lovitura de stat mi-am tras blugu ala bun, de terasa, pe mine  si conversii aia negri care daca-i murdaresti de sange nu se vede…

ma scuzati, da ce s-a intamplat? nu stiu am vazut ca se batea lumea ca la teatru si am iesit si noi sa dam, da mai mult am luat-o. vrei? zdup zdup mi-au dat si mie pe cocoasa sa mi-o indrepte, merci. ma duc catre grupul de gay, scuip in palma si-mi indrept chica in sus, ma scuzati whatsgoingon, pai plm, nu stiu uite intreaba-i p’aia. dupa doua ore stiam tot atata cand m-am sculat nu mai ca-mi rosesem 2mm de talpa aiurea.

Pe la trei am observat ca e zi de munca, ajung acolo si pe ditamai scaunul din piele de bouss sta si fumeaza o Cohiba groasa femeia de servici junior, zice ai venit cam casual domnu baiat, zic demisionez zic, ma doare-n cur zice. pa si pusi

imi ascut creioanele si scriu mare in jurnalul prafuit – bah am belit-o cu doua dejte, nu se stie ce s-a intamplat si asta e parerea tuturora: ca nu se stie.

Ziua 2 Dimineata scot capul afara si aud linistea cum urla in gura mare, ma-ntorc in bucatarie si incerc sa-mi frig cerul gurii cu cafeaua. Brusc imi dau seama ca  ce-a cobit Moroi s-a intamplat: o picat netu! Ating cu limba ceru gurii, doare. No nu cred mah!

Imi ascut iar creionu, il moi in gura si-mi fac notite: the do list, the 2 do list:

1. Sa citesc lista mea de 250 carti propuse pt cultura mea generala (ca-s cam prost asa la ale mele, ps mi-au  mai ramas 123), mi s-a prezis ca o sa mor prost si o sa-ncerc sa-mi fentez soarta fatala.

2. Sa vad si restul de 10% din muntii romaniei, apoi sa incep cu muntii din ucraina si bulgaria. bineinteles fara sa scap si celelalte locuri minunate din romania, de ex sa iau de-a fir de stuf a par de papuradelta cu caiacul.

3. sa termin de pictat ” marea de veghe” odata si odata si sa nvat cum dracu se picteaza in ulei, ca deja nu mai am cu ce praji omleta de dimineata.

4. sa-mi termin de scris romanul „pe partea cu soarele” pe care l-am inceput acu cativaisprezece ani, si care a devenit „fragmente rupte” pe parcurs, care sunt din ce in ce mai rupte unul de altul de cand cu blogu.

5. sa scot bani din inventia mea telekinetu – internet prin telepatie – ca stiu ca-s multi bolnavi dependenti de vechiul internet.

~ de Ramses3 pe septembrie 9, 2009.

6 răspunsuri to “lumea fara internet”

  1. Foarte foarte mişto descris. Cam apocaliptic dar nu cred că sunteţi departe de adevăr. Mi-a plăcut.

    Apreciază

  2. daca pica netu o sa fie anarhie, o sa fie al treilea WW, o sa fim cuceriti de zombie 🙂

    PS cand mai faci si tu un traseu? am recunoscut tabla din poza de pe traseul ala de pe valea azugii spre varful turcu.
    PPS astept lista de citit, dar daca iar e cu kafka si sartre in cap de lista mai bine lasa

    Apreciază

  3. putine lucruri pe „2 do list”… atat de putine…

    Apreciază

  4. >Moroi noh ca nu prea am avut timp sa ma gandesc, mai bine bagam ceva war of the worlds 🙂

    > goguledelagaze bah cica sa facem retezatu dar vezi pe mail

    > pai restu sunt pe wish 2 do list 🙂 (si aici aveam o leapsa- gen ce lucruri ai facut in viata si trebuia sa le bifezi)

    Apreciază

  5. Hi hi hi …chip ap dă gud giob.

    Şi apropo …scoateţi moderarea comentariilor alea.

    Apreciază

  6. treaba aia cu leapsa ma pune pe treaba acum…ce bine imi era mie ne-lepsata…
    pai s-a bifat treaba cu plecau’ de acasa si ajunsa tanara domnita cu aspiratii mari in capitala(acum vreau sa plec si de aici)…
    s-a mai pifat treaba feminina si cliseista stiu..cu Parisul…
    s-a mai bifat niste treburi cu ski prin nsite locuri…
    restul….e can can:)) restul sunt pe must do..si is mai multe stiu:D

    Apreciază

Lasă un comentariu